Du gör skillnad 

Jag är så glad att du fann denna sida, just idag!
Du är här av en anledning!

Tänk på det en stund...


En Vision Jag Har Är Att Få Mer Människor Förstå Att De är Viktiga för Världen. Och Att Allt Du Gör Har En Påverkan.

Så Se Till Att Göra En Positiv Sådan. Du Har Kraften Att Skapa Något Stort, Leva Dina Drömmar, Ha En Positiv Påverkan, Och Leva Ditt Liv Med Ett Syfte!

Redo att se min vision? Se videon på bara 7 minuter!
*|END:WEB_VIDEO|*
Your being makes an impact,
and you know it!

Fyll i dina uppgifter för mer information!

eller

Arbeta med mig

Bli en Förändringsagent och arbeta tillsammans med mig och ett fantastiskt team med människor som vill ha en påverkan på omvärlden.

Geografisk frihet
Arbeta från där du är, genom att använda det fantasiska verktyget internet. Res, arbeta hemifrån och spendera dagarna där du vill spendera dem.

Välstånd & Hälsa
Skapa de pengar du vill och behöver för att göra en så stor skillnad för världen, som du är ämnad att göra. Och ja, välstånd handlar om mer än pengar. Så mycket mer! Att arbeta med mig innebär också att du stöttar din egen hälsa, från grunden.

Tidsfrihet
Spendera din tid som du vill. Var inte fast i ett måndag-fredagssnurr och se dina drömmar försvinna förbi dig. Finn mer tid för dina nära och kära! <3

Skriv in din information här ovan och jag skickar dig mer information tillsammans med mina kontaktuppgifter. Så du kan fråga de frågor du får och vill ha besvarade.

Om Mig

Så, vem är då jag?
Mitt namn är Michael Lind och kommer från och bor i Sverige. I några år nu har jag ifrågasatt den värld vi lever i och också funnit en lösning.

I alla fall en riktning. Jag tror att vi kan skapa en mer vacker värld. När vi arbetar tillsammans.

Så det är vad jag gör just nu, arbetar för att skapa en starkare gemenskap. Både på en lokal nivå såväl som online.

Är du med mig?